Beste bezoeker(s),


Het spijt me voor jou/u te moeten mededelen dat ik per maandag 29 februari 2016 stop met mijn website over infantilisme. 

De site heeft bijna 3 jaar bestaan en in die tijd hebben steeds meer bezoekers steeds meer informatie en/of fantasie-verhalen kunnen vinden. Voor het overgrote deel vertelde ik daarmee over het onderwerp Adult Baby en/of luierliefhebber zijn.

Steeds heb ik dat graag gedaan.

Maar steeds had ik daarbij (soms in meerdere en soms in mindere mate) ook de vraag: in hoeverre gaat dit daadwerkelijk over mij?: in welke mate is dit mijn identiteit?; hoeveel kan dit mijn algemene identiteit zijn en hoeveel hiervan zal vooral fantasie blijven?

Dit is nog een beetje de vraag, maar vanaf nu wil ik dat meer voor mezelf uitzoeken en niet meer belast zijn met het zo goed mogelijk moeten blijven actualiseren van de website. Bovendien denk ik nu dat infantilisme toch wel erg vaak alleen in de fantasie volledig valt te verwerkelijken. In ieder geval is het mij niet gelukt een echt infantilistisch leven te krijgen, wat ik misschien uiteindelijk ook niet echt wil. 

Steeds maakte ik me ook wel een beetje zorgen om mijn privacy, al wil ik voorop stellen dat mijn privacy ondanks al deze publiciteit (waarin ik op enkele pagina's ook iets van mezelf als Pieter omschreef) toch altijd wel veilig is gebleven. Al wie van plan is online over infantilisme te publiceren, hoeft zich daar voor zover het om mijn ervaringen gaat tenminste, dus ook niet al teveel van te laten weerhouden.    

 

Graag bedankt ik iedereen tenslotte hartelijk voor alle belangstelling. 


Sofietje